Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 192g56kcal1.8g8.6g0.8g3.6g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Kikherne (Gogreen), annos 100g259g272kcal20.7g36.3g5.2g25.9g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g417g146kcal4.2g28.3g2.1g5.8g
Rypsiöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1899g1200kcal56.4g155.4g39.2g73.2g
Valittu annoskoko950g600kcal28.2g77.7g19.6g36.6g
Annoskoko puolitettuna475g300kcal14.1g38.9g9.8g18.3g
Arvot/100g100g63kcal3g8.2g2.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167