Kaalilaatikko porosta

Jauha poronpaisti.

Ruskista liha, sipuli ja prkkanat.

Lisää pineksi raastettu kaali ja vesi.

ANNA KETKEN HAUTUA.

LISÄÄ MAUSTEET JA PAISTA UUNISSA 150 ASTETTA 1 TUNTI

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Elisademir2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Poronpaisti 28g51kcal8.7g0g1.8g0g
Porkkana 9g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali47g10kcal0.6g1.6g0.1g1g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g156kcal19g5g6g2.8g
Valittu annoskoko95g78kcal9.5g2.5g3g1.4g
Annoskoko puolitettuna48g39kcal4.8g1.3g1.5g0.7g
Arvot/100g100g82kcal10g2.6g3.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461271