Tomaattikeitto

1. Kuullota murskatut/palastellut valkosipulinkynnet ja palasteltu sipuli oliiviöljyssä.

2. Lisää sekaan pieneksi kuutioidut tomaatit (poista kova keskusta), mausteet ja vesi.

3. Anna kiehua hiljalleen 15-20 minuuttia.

4. Soseuta sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 47g412kcal0g0g46.6g0g
Valkosipuli 47g51kcal3.7g7.6g0.3g1g
Sipuli (kuorittu)666g180kcal8.7g32g1.3g11.3g
Tomaatti 3331g759kcal18.7g114.9g10g46.6g
Kasvisliemikuutio 73g223kcal7g9.9g17.2g1.2g
Sokeri 13g54kcal0g13.3g0g0g
Mustapippuri 6.7g19kcal0.7g2.6g0.2g1.8g
Basilika, kuivattu 3.3g8.5kcal0.5g0.7g0.1g1.3g
Timjami 3.3g9kcal0.3g0.9g0.2g1.2g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5330g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19080g3430kcal79.2g363.8g151.8g128.8g
Valittu annoskoko9540g1715kcal39.6g181.9g75.9g64.4g
Annoskoko puolitettuna4770g858kcal19.8g91g38g32.2g
Arvot/100g100g18kcal0.4g1.9g0.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96781