Lammaskaali broilerista

Ruskista pilkottu kaali ja sipuli voi-rypsiöljyssä.

Lisää pilkottu porkkana.

Hauduta ja kääntele kunnes hiukan ruskistuu.

Lisää kasvisliemi ja ilman rasvaa paistetut broilerit.

Lisää ketsuppia hiukan, pippuria, yrttejä ja halutessasi suolaa.

Hauduta vähintään 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g55g13kcal0.7g1.9g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.9g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Broilerisuikaleet24g29kcal5g0g0.9g0g
Porkkana 7.8g2.6kcal0g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana193g151kcal11.8g5.4g8.4g2.8g
Valittu annoskoko97g76kcal5.9g2.7g4.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna48g38kcal3g1.4g2.1g0.7g
Arvot/100g100g78kcal6.1g2.8g4.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326993