Mikrosuklaakakku

Sekoita kananmunat rasvan sekaan, älä vaahdota, ja sitten kuivat aineet muna-rasvaseokseen, ensiksi keskenään sekoitettuna.

Taikinaseos silikonivuokaan ja 900W mikrossa paistoaika n.3-4 min. Koristele haluamallasi tavalla.

Valitettavasti ei mikään kevyt versio, mutta näppärän nopea ja herkullinen :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Peppilotta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 159g1406kcal0g0g158.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu191g240kcal21g0.6g17.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 103g355kcal10.5g72.3g1.2g3.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.4g25kcal0g6.3g0g0g
Leivinjauhe 7.9g14kcal0.4g3g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 32g118kcal5.9g3.5g6.9g9.7g
Aprikoosihillo (Rainbow)127g254kcal1.3g63.6g1.3g0g
Ecuador 70% tumma suklaa (Lidl), annos 12.5g199g1059kcal15.1g61.6g83.4g0g
Sokeri 135g548kcal0g135g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g8038kcal108.4g691.8g537.8g26.6g
Valittu annoskoko960g4019kcal54.2g345.9g268.9g13.3g
Annoskoko puolitettuna480g2010kcal27.1g173g134.5g6.7g
Arvot/100g100g419kcal5.6g36g28g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151381