Jauhelihakastike

Tattakai kevyempää tulee kun käyttää mahd.

vähärasvaista jauhelihaa ja kermankin vaihtaa kevyempään...

meillä ei sattunu kaapissa olemaan kuin nämä niin siksi näistä aineista......

ruskista jauheliha, mausta makusi mukaan.

Lisää pastakastike ja kerma.

Lämmitä kastike, älä anna hirveesti kiehua...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 4800g14359kcal1096.8g0g1119.8g0g
Pastakastike Raguletto, annos 100g3200g1760kcal64g208g80g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1600g1360kcal22.4g70.4g112g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19200g34958kcal2366.4g556.8g2623.6g0g
Valittu annoskoko9600g17479kcal1183.2g278.4g1311.8g0g
Annoskoko puolitettuna4800g8740kcal591.6g139.2g655.9g0g
Arvot/100g100g182kcal12.3g2.9g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275071