Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti360g1802kcal89.7g120g103.8g102.3g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g267g147kcal16g8g5.3g266.7g
Vesi7207g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g1081g3568kcal118.9g681.1g30.3g129.7g
Auringonkukansiemen 721g4280kcal165.8g90.8g356.8g43.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19296g19592kcal780.8g1799.8g992.4g1083.8g
Valittu annoskoko9648g9796kcal390.4g899.9g496.2g541.9g
Annoskoko puolitettuna4824g4898kcal195.2g450g248.1g271g
Arvot/100g100g102kcal4g9.3g5.1g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366502