Possupata

Kuullota sipulit ja valkosipuli curryllä maustetussa voiöljyseoksessa.

Lisää porsaansuikaleet ja ruskista.

Lisää pannulle tomaattipure ja tilkka vettä.

Mausta.

Hauduta kunnes lihat ovat mureita.

Lisää kerma ja oliivit.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g50g100kcal10g0g6.5g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g8.8g6.5kcal0.4g1.1g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)13g21kcal0.4g0.5g1.9g0g
Figaro, mustia oliiveja, kivettömiä6.3g11kcal0.1g0.4g1.1g0g
Sweet Chili Sauce (Lidl), annos 30g3.8g6.2kcal0g1.5g0g0g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g6.8g4.1kcal0.4g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g305kcal23.2g9.6g19g0.4g
Valittu annoskoko97g153kcal11.6g4.8g9.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna49g76kcal5.8g2.4g4.8g0.1g
Arvot/100g100g157kcal11.9g4.9g9.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=179555