Topposen karpit jauhelihapihvit

Jauhelihan sekaan jogurtti, raaka kananmuna ja hyvin silputtu sipuli.

Mausta oman maun mukaan.

Uunissa 200 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1245 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 78g173kcal13.7g0g13.3g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g7.8g10kcal0.3g0.4g0.8g0g
Kananmuna, keitetty 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g382kcal29.2g1.4g29g0.2g
Valittu annoskoko97g191kcal14.6g0.7g14.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna49g96kcal7.3g0.4g7.3g0.1g
Arvot/100g100g197kcal15g0.7g14.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=360039