Mustikkapiirakka

Kunnon mustikkapiirakka eikä mitään laihisteluja!

Kun kerran syödään nannaa, niin syödään sitten kunnolla :)

Ohje:

Sulata voi juoksevaksi.

Sekoita sokeri ja sitten muut kuivat aineet, paitsi kaurahiutaleet, sekä kananmuna.

Ota taikinasta pieni osa, n 1,5dl erikseen.

Levitä loput voideltuun piirakkavuokaan.

Mustikat päälle.

Ota sivuun laitettu taikina ja lisää siihen kaurahiutaleet.

Sekoita ja murenna "muruiksi" mustikoiden päälle.

Jos taikinaa jää yli, tee siitä nätti reunus piirakalle.

Paista uunissa 200C n. 30-35min.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Petronella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g187g1367kcal1.9g1.9g149.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 243g835kcal24.8g170.4g2.9g8.5g
Sokeri 160g649kcal0g159.6g0g0g
Mustikka metsä- 250g110kcal1.2g16g1.5g8.2g
Kaurahiutale 50g187kcal7.2g28.5g3.6g5g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7g0g
Leivinjauhe 6.2g11kcal0.3g2.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5g20kcal0g4.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1940g6553kcal88g767.8g329.6g43.4g
Valittu annoskoko970g3277kcal44g383.9g164.8g21.7g
Annoskoko puolitettuna485g1638kcal22g192g82.4g10.9g
Arvot/100g100g338kcal4.5g39.6g17g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243181