Kaalisörsseli (VHH)

Paista jauheliha
kuullota kaali ja sipuli kevyesti paistinpannulla voissa
kuori ja pilko 2 porkkanaa
sekoita vuoassa tai padassa ainekset keskenään
sekoita mausteet veteen ja kaada sekaan (vaihtoehtoisesti voit maustaa jauhelihan ja kaalin paistettaessa)
Paista uunissa, noin 175 asteessa, 1,5 - 2 tuntia tai jopa pidempään.

Mitä kypsempää sen parempaa :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Tiinalehtola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali643g136kcal7.7g21.8g1.3g13.5g
Hirvenjauheliha oma saalis214g240kcal47.1g0g6.4g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.4kcal0.3g1.1g0g0.4g
Voi 12g87kcal0.1g0g9.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g56g16kcal0.3g3.3g0.1g1.4g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.3g3.6kcal0.1g0.5g0g0.3g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1944g976kcal111.2g53.4g35.2g31.2g
Valittu annoskoko972g488kcal55.6g26.7g17.6g15.6g
Annoskoko puolitettuna486g244kcal27.8g13.4g8.8g7.8g
Arvot/100g100g50kcal5.7g2.7g1.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213407