Kaurateeleipä

Sekoita kuivat ainet ja raastettu juusto.

Lisää öljy ja maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Älä vaivaa.

Taputtele pellille 5 pientä leipää, n. 1cm paksuisia.

Tee haarukalla reikiä ja puolita taikinapyörällä tai veitsellä.

Paista 225c uunissa n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl128g435kcal17.9g71.7g8.6g14.1g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl320g1120kcal44.8g204.8g9.9g17.6g
Juusto Oltermanni 17%160g347kcal48g0g27.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen320g106kcal10.6g15.7g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g32g288kcal0g0g32g0g
Leivinjauhe 16g28kcal0.8g6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1952g4648kcal244.2g596.4g155.4g63.6g
Valittu annoskoko976g2324kcal122.1g298.2g77.7g31.8g
Annoskoko puolitettuna488g1162kcal61.1g149.1g38.9g15.9g
Arvot/100g100g238kcal12.5g30.6g8g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163374