Kaurateeleipä

Sekoita kuivat ainet ja raastettu juusto.

Lisää öljy ja maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Älä vaivaa.

Taputtele pellille 5 pientä leipää, n. 1cm paksuisia.

Tee haarukalla reikiä ja puolita taikinapyörällä tai veitsellä.

Paista 225c uunissa n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1280g4352kcal179.2g716.8g85.8g140.8g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl3200g11200kcal448g2048g99.2g176g
Juusto Oltermanni 17%1600g3472kcal480g0g272g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3200g1056kcal105.6g156.8g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g320g2880kcal0g0g320g0g
Leivinjauhe 160g281kcal8.3g60.5g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19520g46482kcal2442.2g5964.2g1554g635.2g
Valittu annoskoko9760g23241kcal1221.1g2982.1g777g317.6g
Annoskoko puolitettuna4880g11621kcal610.6g1491.1g388.5g158.8g
Arvot/100g100g238kcal12.5g30.6g8g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163374