Lohi-tuorejuustorulla

Lado lohiviipaleet limittäin kelmun päälle suorakaiteen muotoon.

Mausta sitruunamehulla.

Notkista tuorejusto ja lisää halutessasi tilliä, sitruunapippuria ym.
Levitä juusto lohen päälle ja rullaa kelmun avulla kuin kääretorttu.

Laita pakastimeen kohmettumaan, niin on helpompi leikata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohi, viipale (Netto), annos 50g4800g8400kcal912g0g528g4.8g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g4800g8160kcal369.6g249.6g624g134.4g
Sitruunamehu, laimentamaton160g34kcal0.5g2.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19520g33187kcal2564.2g504.4g2304g278.8g
Valittu annoskoko9760g16594kcal1282.1g252.2g1152g139.4g
Annoskoko puolitettuna4880g8297kcal641.1g126.1g576g69.7g
Arvot/100g100g170kcal13.1g2.6g11.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218395