Karppaus Lätyt

Vatkaa munat, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma joukkoon ja vatkaa, lisää suola

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksu tosi hyviltä.

Letun saa käärittyä hyvin.

Täytteeksi sopii hyvin suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jamppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton7253g10372kcal870.4g0g725.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl1209g4110kcal24.2g36.3g423.1g0g
Suola, annos 3g121g0kcal0g0g0g0g
Voi, kotimainen luomu meijerivoi (Arlaingman), annos 15g121g883kcal0g0g96.7g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1088g6528kcal228.5g71.8g587.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19584g43786kcal2246.2g216.2g3665.2g0g
Valittu annoskoko9792g21893kcal1123.1g108.1g1832.6g0g
Annoskoko puolitettuna4896g10947kcal561.6g54.1g916.3g0g
Arvot/100g100g224kcal11.5g1.1g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359703