Paistetut sipulit

Paista pilkotut sipulit öljyssä, lisää valkoviinietikka, hunaja ja mausteet ja anna hautua.

Lisää maapähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Maapähkinä 13g71kcal3.2g1.6g5.4g2g
Neito Sitruuna Mausteöljy, 1 rkl, 13,5 g (Neito), annos 13.5g3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)3.7g0.7kcal0g0.2g0g0g
Hunaja 1.7g5.8kcal0g1.4g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g266kcal8.6g14g18.6g6.6g
Valittu annoskoko98g133kcal4.3g7g9.3g3.3g
Annoskoko puolitettuna49g66kcal2.2g3.5g4.7g1.7g
Arvot/100g100g136kcal4.4g7.2g9.5g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153474