Naurisgratiini

Kuori ja paloittele nauriit, keitä ne pehmeiksi.

Asettele uunivuokaan, lisää päälle suola, kerma ja juustoraaste.

Gratinoi ½ tuntia, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Minnari65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauris 70g19kcal0.7g3g0.2g1.3g
Kuohukerma,valio,2dl14g48kcal0.3g0.4g4.9g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g14g55kcal4.1g0.2g4.2g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g244kcal10.2g7.2g18.6g2.6g
Valittu annoskoko99g122kcal5.1g3.6g9.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna49g61kcal2.6g1.8g4.7g0.7g
Arvot/100g100g124kcal5.2g3.6g9.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211542