Paistetut sipulit

Paista pilkotut sipulit öljyssä, lisää valkoviinietikka, hunaja ja mausteet ja anna hautua.

Lisää maapähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g375g101kcal4.9g18g0.8g6.4g
Sipuli (kuorittu)375g101kcal4.9g18g0.8g6.4g
Maapähkinä 125g710kcal32g16.5g53.7g19.7g
Neito Sitruuna Mausteöljy, 1 rkl, 13,5 g (Neito), annos 13.5g38g338kcal0g0g37.5g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)38g7.5kcal0g2.4g0g0g
Hunaja 18g58kcal0.1g14.1g0g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 5g14kcal0.5g2.1g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1960g2659kcal84.8g142.2g185.8g67.6g
Valittu annoskoko980g1330kcal42.4g71.1g92.9g33.8g
Annoskoko puolitettuna490g665kcal21.2g35.6g46.5g16.9g
Arvot/100g100g136kcal4.3g7.3g9.5g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153474