Rentosen Cappellilaatikko

Paistajauhelihat ja mausta suolalla ja lihaliemikuutiolla.

Yhdistä vuokaan jauheliha ja keittämätön pasta ja kaada vettä niin että makaroonit peittyvät.

Lisää suolaa ja muita mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, Torino Täysjyvä cappelli (Raisio), annos 70g26g86kcal4.2g16.1g0.5g1.6g
Jauheliha, sika-nauta 21g46kcal3.6g0g3.5g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.5g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g266kcal15.8g32.2g8.2g3.2g
Valittu annoskoko99g133kcal7.9g16.1g4.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna50g67kcal4g8.1g2.1g0.8g
Arvot/100g100g134kcal8g16.2g4.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284141