Siskomakkara keitto (Hajdu)

Kuori perunat paloittele lisää juureskuutiot ja siskonmakkarat, mausta lihaliemellä ja kasvisliemellä sekä maustepippuri.

Lisää vesi, kun soppa kypsää lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g24g14kcal0.4g3.1g0g0.2g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g16g4.2kcal0.1g0.8g0.1g0.4g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g13g30kcal1.5g0g2.4g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g0.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g100kcal4g8g5.2g1.2g
Valittu annoskoko99g50kcal2g4g2.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna50g25kcal1g2g1.3g0.3g
Arvot/100g100g50kcal2g4g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271070