Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha omassa rasvassaan ja soseuta tomaatit ja pilko sipuli.

Mittaa 5dl vettä kattilaan ja laita liedelle, lisää joukkoon liemikuutio, sipuli ja tomaattimassa.

Kun jauheliha on kypsää lisää sekin joukkoon.

Mausta mm. basilikalla, oreganolla, ihan pizzamausteella tai jauhetulla valkosipulilla.

Voilá!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Sinep
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka22g37kcal4.4g0g2.2g0g
Tomaatti 44g10kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli 6.6g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g98kcal9.4g3.6g4.6g1.4g
Valittu annoskoko100g49kcal4.7g1.8g2.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna50g25kcal2.4g0.9g1.2g0.4g
Arvot/100g100g49kcal4.7g1.8g2.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311512