Topposen karpit jauhelihapihvit

Jauhelihan sekaan jogurtti, raaka kananmuna ja hyvin silputtu sipuli.

Mausta oman maun mukaan.

Uunissa 200 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1245 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 8000g17715kcal1400g0g1360g0g
Sipuli (kuorittu)720g194kcal9.4g34.6g1.4g12.2g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g800g1032kcal33.6g40.8g80g0g
Kananmuna, keitetty 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19920g39139kcal2996g153.4g2973g24.4g
Valittu annoskoko9960g19569kcal1498g76.7g1486.5g12.2g
Annoskoko puolitettuna4980g9785kcal749g38.4g743.3g6.1g
Arvot/100g100g197kcal15g0.8g14.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=360039