Sellerisalaatti

Selleri pilkotaan n sentin paloiksi.

Sipuli kuutioidaan pieniksi paloiksi.

Kaikki aineet yhdistetään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Raus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka800g88kcal8.8g8.8g1.6g8g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g120g1080kcal0g0g120g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g60g15kcal0.2g5.2g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1998g2388kcal18.8g31g243.4g18.2g
Valittu annoskoko999g1194kcal9.4g15.5g121.7g9.1g
Annoskoko puolitettuna500g597kcal4.7g7.8g60.9g4.6g
Arvot/100g100g120kcal0.9g1.6g12.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468706