Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g200g1460kcal2g2g160g0g
Sokeri 213g863kcal0g212.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g100g60kcal3.7g7.3g2g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 260g892kcal26.5g182g3.1g9.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 12g44kcal2.2g1.3g2.6g3.6g
Marianne crush 150g150g645kcal1.8g129g12.6g2.6g
Voi, 1 tl, 5 g8.1g59kcal0.1g0.1g6.5g0g
Sokeri 8.6g35kcal0g8.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.7g10kcal0.8g0g0.7g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g4g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g36kcal1.1g7.4g0.1g0.4g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.5g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Marianne crush 150g6.1g26kcal0.1g5.2g0.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2319g8840kcal118.8g1136.8g410.4g32g
Valittu annoskoko1160g4420kcal59.4g568.4g205.2g16g
Annoskoko puolitettuna580g2210kcal29.7g284.2g102.6g8g
Arvot/100g100g381kcal5.1g49g17.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102050