Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhelihakastike

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha (voit myös masutaa jauhelihaa hieman esim.

grillimausteella).

Laita ne tämän jälkeen kattilaan.

Laita rasva pannulle ja lisää vehnäjauhot.

Ruskista venhäjauhot ja lisää joukkoon vesi sekä lihaliemikuutiot.

Sekoita kunnes seoksesta tulee tasainen.

Kaada tämän jälkeen seos jauhelihan sekaan kattilaan ja anna kiehua meidolla lämmöllä vielä väh. 15min.

Halutessasi voit lisätä kastikkeeseen mauksi hieman ketsuppia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g400g512kcal59.6g0g36g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g8g72kcal0g0g8g0g
Sipuli (kuorittu)170g46kcal2.2g8.2g0.3g2.9g
Vehnäjauho, sunnuntai80g280kcal9.6g56.8g1.7g2.4g
Vesi, vesijohtovesi 1400g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi22g62kcal2g1.5g5.1g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g50g230kcal0.3g0.3g25.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4260g2403kcal147.4g133.6g153.2g10.6g
Valittu annoskoko2130g1202kcal73.7g66.8g76.6g5.3g
Annoskoko puolitettuna1065g601kcal36.9g33.4g38.3g2.7g
Arvot/100g100g56kcal3.5g3.1g3.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113403