Inkiväärikaali
Valmista öljymarinadi lisäämällä oliiviöljyyn listassa olevat mausteet.
- Valkosipuli kannattaa puristaa ja inkivääri lisätä raasteena.
Sekoita suikaloitu kaali marinadiin ja anna oleutua pari tuntia.
Huom! Riippuen makumieltymyksistä, marinaadiin voi lisätä myös sitruunanmehua ja hyppysellisen muscovada-sokeria (tai käyttää makeaa soijaa).
Kaada kaali marinaadeineen kuumalle pannulle ja paista keskilämmöllä noin 10-15 min.
Parhaiten tähän lisäkkeeseen sopii joko varhaiskaali tai savoynkaali.
Mikäli käytät tavallista valkokaalia, suikaloi se erittäin ohueksi ja hauduta tarvittaessa pidempään.
Kaalin sekaan voi lisätä myös ihan pieniksi pilkottua paprikaa, se antaa mukavasti väriä.
Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa
Saaramaaria