Sassin leivokset
Sekoita pehmeeseen margariiniin sokeri.
Kaada joukkoon jauhot ja nypi sormin murumaiseksi seokseksi.
Lisää lopuksi keltuainen ja sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi.
Siirrä hetkeksi kylmään jähmettymään.
Kaaviloi taikina (kahden leivinpaperin välissä kätevintä) ohueksi , suorakulmaiseksi levyksi pellille.
Paista kakkulevyä 200-asteisen uunin keskitasolla noin 10 min. Anna jäähtyä.
Leikkaa levy kahtia ja levitä toiselle puolelle vadelmahilloa.
Irrota toinen levy leivinpaperista varovasti esim.
lastan avulla ja aseta hillokerroksen päälle (varo, kakkulevy murtuu herkästi).
Sekoita tomusokeriin punaista marjamehua, jotta saat kuorrutuksesta vaaleanpunaista ja notkeaa seosta.
Levitä kuorrutus veitsen avulla leivoslevyn päälle.
Halutessasi voit sulattaa suklaapalat mikrossa ja valuta siitä kuorrutuksen päälle viiruja.
Vedä veitsellä poikkisuuntaan kevyitä viiltoja, jotta suklaaraitoihin tulee piikkikuvioita.
Anna jähmettyä ja tekeytyä jääkaapissa muovikelmun alla ja leikkaa sitten varovasti pieniksi suupaloiksi - tarjoile!
Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa
Krac