Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Karppi-Jauhelihakastike

Paista jauheliha pienissä erissä kuumalla pannulla, lisää maustettu tai maustamaton tomaattimurska sekä haluamasi yrtit, valkosipulia, pippuria sekä koko purkki kuohukermaa.

Taatusti maistuu muillekin kuin karpeille!!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Aijuliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha500g830kcal95g0g50g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)500g200kcal8.5g41g0.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl200g680kcal4g6g70g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2400g3420kcal215g94g241g0g
Valittu annoskoko1200g1710kcal107.5g47g120.5g0g
Annoskoko puolitettuna600g855kcal53.8g23.5g60.3g0g
Arvot/100g100g143kcal9g3.9g10g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124659