Papusalaatti
Säilykepapuja, esim.
valkoinen cannelinipapu, vihreä flageoletspapu, punainen kidneypapu, iso valkoinen limapapu, kirkkaan vihreä favahärkäpapu
1 prk valkosipulinversoja
1 punasipuli
puolikas punainen paprika
puolikas vihreä paprika
1 rkl tuoretta punaista chiliä
1 pieni kypsä ananas
1 nippu kevätsipulia
tuoretta persiljaa
Kastike
2 hyvin pestyn limetin raastettu kuori
0,5 dl limetin mehua
1 dl neitsytoliiviöljyä
2 tl inkiväärimurskaa
2 tl valkosipulimurskaa
suolaa
Valuta kaikki säilykepavut ja esikeitä pakastetut.
Silppua sipulit, paprikat, chili, persilja ja ananas.
Lisää valutetut valkosipulinversot.
Sekoita ainekset kypsien papujen joukkoon.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kääntele kastike salaatin joukkoon.
Salaatti sopii grillatun lihan tai kalan lisukkeeksi.
Papujen lisäksi voit käyttää salaattiin vaihtelun vuoksi myös esim.
linssejä, maissia ja kikherneitä.
Energiasisältö keskimäärin / 100g: 205,7 kcal / 863,9 kJ
gluteeniton, laktoositon, kananmunaton, lakto-ovovegetaristinen dieetti
Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa
Chokolat