Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Sokeri 192g779kcal0g191.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g9g36kcal0g8.9g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai220g771kcal26.4g156.3g4.6g6.6g
Voi 169g1229kcal2g0.7g137.7g0g
Maito, Kevyt113g52kcal3.6g5.4g1.7g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 226g101kcal0.4g21.3g0.2g4.1g
Leivinjauhe 8.5g15kcal0.4g3.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2124g6319kcal96.6g776g313.8g21.4g
Valittu annoskoko1062g3160kcal48.3g388g156.9g10.7g
Annoskoko puolitettuna531g1580kcal24.2g194g78.5g5.4g
Arvot/100g100g298kcal4.5g36.5g14.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127760