Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Sokeri 21g87kcal0g21.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai25g86kcal2.9g17.4g0.5g0.7g
Voi 19g137kcal0.2g0.1g15.3g0g
Maito, Kevyt13g5.8kcal0.4g0.6g0.2g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 25g11kcal0g2.4g0g0.5g
Leivinjauhe 0.9g1.7kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana236g702kcal10.4g86.4g34.8g2.4g
Valittu annoskoko118g351kcal5.2g43.2g17.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna59g176kcal2.6g21.6g8.7g0.6g
Arvot/100g100g298kcal4.4g36.6g14.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127760