Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 138g197kcal17.3g0.4g14.1g0g
Sokeri 213g866kcal0g213.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.9g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai245g856kcal29.4g173.7g5.1g7.3g
Voi 188g1365kcal2.2g0.8g153g0g
Maito, Kevyt126g58kcal4g6g1.9g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 251g112kcal0.5g23.6g0.3g4.5g
Leivinjauhe 9g17kcal0.5g3.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2360g7021kcal107.8g862.2g348.8g23.6g
Valittu annoskoko1180g3511kcal53.9g431.1g174.4g11.8g
Annoskoko puolitettuna590g1755kcal27g215.6g87.2g5.9g
Arvot/100g100g298kcal4.6g36.5g14.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127760