Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Sokeri 27g108kcal0g26.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5kcal0g1.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai31g107kcal3.7g21.7g0.6g0.9g
Voi 24g171kcal0.3g0.1g19.1g0g
Maito, Kevyt16g7.2kcal0.5g0.8g0.2g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 31g14kcal0.1g3g0g0.6g
Leivinjauhe 1.2g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana295g878kcal13.8g107.8g43.4g3g
Valittu annoskoko148g439kcal6.9g53.9g21.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna74g219kcal3.5g27g10.9g0.8g
Arvot/100g100g297kcal4.7g36.5g14.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127760