Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 21g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Sokeri 32g130kcal0g32g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai37g128kcal4.4g26.1g0.8g1.1g
Voi 28g205kcal0.3g0.1g23g0g
Maito, Kevyt19g8.7kcal0.6g0.9g0.3g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 38g17kcal0.1g3.5g0g0.7g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana354g1053kcal16.2g129.4g52.4g3.6g
Valittu annoskoko177g527kcal8.1g64.7g26.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna89g263kcal4.1g32.4g13.1g0.9g
Arvot/100g100g298kcal4.6g36.6g14.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127760