Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.5g0.1g2.8g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai49g171kcal5.9g34.7g1g1.5g
Voi 38g273kcal0.4g0.2g30.6g0g
Maito, Kevyt25g12kcal0.8g1.2g0.4g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 50g22kcal0.1g4.7g0.1g0.9g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana472g1404kcal21.6g172.4g69.8g4.8g
Valittu annoskoko236g702kcal10.8g86.2g34.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna118g351kcal5.4g43.1g17.5g1.2g
Arvot/100g100g298kcal4.6g36.5g14.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127760