Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Sokeri 48g195kcal0g47.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.3g9kcal0g2.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai55g193kcal6.6g39.1g1.2g1.7g
Voi 42g307kcal0.5g0.2g34.4g0g
Maito, Kevyt28g13kcal0.9g1.4g0.4g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 57g25kcal0.1g5.3g0.1g1g
Leivinjauhe 2.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana531g1580kcal24.2g194g78.6g5.4g
Valittu annoskoko266g790kcal12.1g97g39.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna133g395kcal6.1g48.5g19.7g1.4g
Arvot/100g100g298kcal4.6g36.5g14.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127760