Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.5g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai6.1g21kcal0.7g4.3g0.1g0.2g
Voi 4.7g34kcal0.1g0g3.8g0g
Maito, Kevyt3.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 6.3g2.8kcal0g0.6g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g175kcal2.6g21.4g8.6g0.6g
Valittu annoskoko30g88kcal1.3g10.7g4.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g44kcal0.7g5.4g2.2g0.2g
Arvot/100g100g297kcal4.4g36.3g14.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127760