Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 35g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Sokeri 53g216kcal0g53.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai61g214kcal7.3g43.4g1.3g1.8g
Voi 47g341kcal0.6g0.2g38.3g0g
Maito, Kevyt31g14kcal1g1.5g0.5g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 63g28kcal0.1g5.9g0.1g1.1g
Leivinjauhe 2.4g4.1kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana590g1755kcal26.8g215.6g87.4g5.8g
Valittu annoskoko295g878kcal13.4g107.8g43.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna148g439kcal6.7g53.9g21.9g1.5g
Arvot/100g100g298kcal4.5g36.5g14.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127760