Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Sokeri 64g260kcal0g63.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3g12kcal0g3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai73g257kcal8.8g52.1g1.5g2.2g
Voi 57g410kcal0.7g0.2g45.9g0g
Maito, Kevyt38g17kcal1.2g1.8g0.6g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 75g34kcal0.1g7.1g0.1g1.4g
Leivinjauhe 2.8g5kcal0.1g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana708g2106kcal32.2g258.6g104.6g7.2g
Valittu annoskoko354g1053kcal16.1g129.3g52.3g3.6g
Annoskoko puolitettuna177g527kcal8.1g64.7g26.2g1.8g
Arvot/100g100g298kcal4.5g36.5g14.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127760