Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Sokeri 680g2760kcal0g679.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai780g2730kcal93.6g553.8g16.4g23.4g
Voi 600g4353kcal7.1g2.4g487.8g0g
Maito, Kevyt400g184kcal12.8g19.2g6g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 800g357kcal1.5g75.4g0.8g14.4g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7524g22385kcal343.2g2748.8g1112.2g76g
Valittu annoskoko3762g11192kcal171.6g1374.4g556.1g38g
Annoskoko puolitettuna1881g5596kcal85.8g687.2g278.1g19g
Arvot/100g100g298kcal4.6g36.5g14.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127760