Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g5g0g
Sokeri 75g303kcal0g74.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai86g300kcal10.3g60.8g1.8g2.6g
Voi 66g478kcal0.8g0.3g53.6g0g
Maito, Kevyt44g20kcal1.4g2.1g0.7g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 88g39kcal0.2g8.3g0.1g1.6g
Leivinjauhe 3.3g5.8kcal0.2g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana826g2457kcal37.8g301.8g122.4g8.4g
Valittu annoskoko413g1229kcal18.9g150.9g61.2g4.2g
Annoskoko puolitettuna207g614kcal9.5g75.5g30.6g2.1g
Arvot/100g100g298kcal4.6g36.5g14.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127760