Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g4g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai98g341kcal11.7g69.2g2g2.9g
Voi 75g544kcal0.9g0.3g61g0g
Maito, Kevyt50g23kcal1.6g2.4g0.7g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 100g45kcal0.2g9.4g0.1g1.8g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana941g2798kcal43g343.6g138.8g9.4g
Valittu annoskoko470g1399kcal21.5g171.8g69.4g4.7g
Annoskoko puolitettuna235g700kcal10.8g85.9g34.7g2.4g
Arvot/100g100g298kcal4.6g36.5g14.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127760