Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 62g89kcal7.8g0.2g6.4g0g
Sokeri 96g390kcal0g95.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai110g385kcal13.2g78.2g2.3g3.3g
Voi 85g614kcal1g0.3g68.9g0g
Maito, Kevyt57g26kcal1.8g2.7g0.8g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 113g51kcal0.2g10.6g0.1g2g
Leivinjauhe 4.2g7.4kcal0.2g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1062g3160kcal48.4g388g157g10.6g
Valittu annoskoko531g1580kcal24.2g194g78.5g5.3g
Annoskoko puolitettuna266g790kcal12.1g97g39.3g2.7g
Arvot/100g100g298kcal4.6g36.5g14.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127760