Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai12g43kcal1.5g8.7g0.3g0.4g
Voi 9g68kcal0.1g0g7.7g0g
Maito, Kevyt6.3g2.9kcal0.2g0.3g0.1g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 13g5.6kcal0g1.2g0g0.2g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g351kcal5.4g43.2g17.6g1.2g
Valittu annoskoko59g176kcal2.7g21.6g8.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna30g88kcal1.4g10.8g4.4g0.3g
Arvot/100g100g298kcal4.6g36.6g14.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127760