Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7.1g0g
Sokeri 107g433kcal0g106.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5g20kcal0g5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai122g428kcal14.7g86.9g2.6g3.7g
Voi 94g683kcal1.1g0.4g76.5g0g
Maito, Kevyt63g29kcal2g3g0.9g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 126g56kcal0.2g11.8g0.1g2.3g
Leivinjauhe 4.7g8.3kcal0.2g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1180g3511kcal53.6g431.2g174.4g12g
Valittu annoskoko590g1755kcal26.8g215.6g87.2g6g
Annoskoko puolitettuna295g878kcal13.4g107.8g43.6g3g
Arvot/100g100g298kcal4.5g36.5g14.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127760