Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai18g64kcal2.2g13g0.4g0.6g
Voi 14g102kcal0.2g0.1g11.5g0g
Maito, Kevyt9g4.3kcal0.3g0.5g0.1g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 19g8.4kcal0g1.8g0g0.3g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g526kcal8g64.8g26.2g1.8g
Valittu annoskoko89g263kcal4g32.4g13.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna44g132kcal2g16.2g6.6g0.5g
Arvot/100g100g297kcal4.5g36.6g14.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127760