Maukas raparperipiirakka
Aivan loistava nopea piiras! Raparperin voi korvata marjoilla esim.
mansikka ja vadelma.
Silloin tuon 10g sokerin ja vaniljasokerin voi jättää poes.
Yhden annoksen paino n.90g.
Menee normaaliin piirakkavuokaan.
Uunipellilliseen=tuplaa annos!
ohje:
1. Vaahdota munat+sokeri kuohkeaksi vaahdoksi
2. Sekoita vaahdon sekaan varovasti vuorotellen vehnäjauho+leivinjauheseosta (siivilän läpi), maitoa ja sulanutta voita.
3. Ripottele päälle paloitellut raparperit (joihin on sekoitettu sokerit pintaan)
4.Paista 175 asteessa n. 25 min.
5. Nauti sellaisenaan tai vaniljajätskin tai -kastikkeen kera!
Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa
Nannavi