Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g200g70kcal7.4g8.6g0.8g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 150g517kcal8.3g114.3g1.8g1.9g
Becel olive (Becel), annos 100g30g105kcal0g0.9g11.4g0g
Mansikka 100g47kcal0.5g8.4g0.2g1.9g
Raparperi 60g20kcal0.4g3.3g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1165g1863kcal33.2g356g28.6g9.2g
Valittu annoskoko583g932kcal16.6g178g14.3g4.6g
Annoskoko puolitettuna291g466kcal8.3g89g7.2g2.3g
Arvot/100g100g160kcal2.8g30.6g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108