Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper200g1440kcal2g2g160g0g
Sokeri 106g430kcal0g105.9g0g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Ruisjauho Pirkka400g1220kcal38.8g244g8g60g
Mustikka800g266kcal4g51.2g3.2g26.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3022g6731kcal90.2g810g342.4g172.8g
Valittu annoskoko1511g3366kcal45.1g405g171.2g86.4g
Annoskoko puolitettuna756g1683kcal22.6g202.5g85.6g43.2g
Arvot/100g100g223kcal3g26.8g11.3g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133277