1. Liuota hiiva lämpimään veteen.
Lisää suola ja sokeri.
2. Lisää osa jauhoista voimakkaasti vatkaten, alusta loput.
Taikina saa jäädä melko löysäksi.
3. Lisää öljy.
4. Anna kohota 15min ja kaada taikina sitten uunipellille.
Anna kohota n. 30min.
Voit leikata veitsellä/taikinapyörällä ristikon taikinan pintaan, leivän saa näin kätevästi annospaloiksi.
5. Voitele munalla tai kylmällä vedellä, ripottele siemenet leivän pinnalle.
6. Paista 200asteessa noin 20min.
Jauhoseokseen voi lisätä esim.
kaurahiutaleita ja siemenet voi olla muutakin kun kurpitsansiemeniä.
Leivän pinnalle voi myös painella esim.
oliiveja tai kirsikkatomaatinpuolikkaita foccacian tapaan.
Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaaRiitasointu1