Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Peltileipä

1. Liuota hiiva lämpimään veteen.

Lisää suola ja sokeri.

2. Lisää osa jauhoista voimakkaasti vatkaten, alusta loput.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

3. Lisää öljy.

4. Anna kohota 15min ja kaada taikina sitten uunipellille.

Anna kohota n. 30min.

Voit leikata veitsellä/taikinapyörällä ristikon taikinan pintaan, leivän saa näin kätevästi annospaloiksi.

5. Voitele munalla tai kylmällä vedellä, ripottele siemenet leivän pinnalle.

6. Paista 200asteessa noin 20min.

:)

Jauhoseokseen voi lisätä esim.

kaurahiutaleita ja siemenet voi olla muutakin kun kurpitsansiemeniä.

Leivän pinnalle voi myös painella esim.

oliiveja tai kirsikkatomaatinpuolikkaita foccacian tapaan.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Riitasointu1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g11g40kcal5g4.4g0.7g0g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 24g97kcal0g24g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho (1dl = 70g) (Rainbow), annos 70g1000g3300kcal120g660g24g82g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl50g450kcal0g0g50g0g
Kurpitsansiemenet, kuivattu100g541kcal24.5g17.8g45.9g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3390g8856kcal299g1412.4g241.2g171.8g
Valittu annoskoko1695g4428kcal149.5g706.2g120.6g85.9g
Annoskoko puolitettuna848g2214kcal74.8g353.1g60.3g43g
Arvot/100g100g261kcal8.8g41.7g7.1g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142152